Service til at få øje på

Hos NYT SYN er service meget mere end et ord. Vi yder den naturligt hver eneste dag. Her kan du læse om alle vores serviceydelser.

Ved at handle hos os er du sikret en landsdækkende service på briller og linser og en landsdækkende bytteservice med hensyn til ure og smykker.

Synsundersøgelse
Synsundersøgelsen er fundamentet for alt vores arbejde. Under en undersøgelse kontrollerer vi op mod 21 forskellige målinger afhængig af alder, job, fritidsinteresser og meget mere. Vi tjekker blandt andet dit nattesyn, bygningsfejl, øjnenes evne til at omstille sig fra kort til langt syn og styrken på begge øjne. Synsundersøgelse udføres naturligvis af en autoriseret optiker. Vi indkalder dig regelmæssigt til en synsundersøgelse, så vi er sikre på, at dine øjne og den valgte synsløsning fungerer optimalt.

Du kan bestille tid til synsundersøgelse HER

Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn Thisted finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.

Prøvetid og kontaktlinser
Hos NYT SYN kan du prøve kontaktlinser i op til en hel måned – helt gratis.

Tilretning af briller
Når du får nye briller, justerer vi dem perfekt til dit ansigt. Men det daglige brug af briller sætter sit præg. Derfor er du altid velkommen til at kigge ind til Nyt Syn Thisted og få brillerne korrigeret og renset.

3 måneders ombytningsgaranti
Alle glas er specialtilpassede. Også glas med glidende overgang. Øjnene registrerer i begyndelsen en svag ændring i udsynet. Det er helt normalt. Hvis der mod forventning går længere tid, og dine øjne stadig irriteres, bytter vi dine glas inden for 3 måneder.

24 måneders garanti på stel og glas
Der er 24 måneders garanti på stel og glas, hvilket dækker alle fabrikationsfejl.

Gratis ultralydsrensning af briller
Almindelig overfladisk snavs på brilleglassene kan du selv fjerne. Enten ved at skylle glassene i lunkent vand eller ved at pudse dem med en blød klud. Men med tiden sætter der sig skidt i stellets kanter, hvor du ikke kan komme til. Nyt Syn Thisted renser dine stel og glas i bund med ultralyd – helt gratis.