Smykker

Hos Brøndum Jeppesen har vi et bredt udvalg af smykker i guld, sølv og stål fra leverandører som: Guld og Sølv Design, Lund Copenhagen og Nordahl Andersen.

Vi har et stort udvalg i smukke forlovelses- og vielsesringe i guld, sølv og titanium.

Derudover har vi et fint udvalg i dåbsgaver fra Nordahl Andersen. Alt fra sparebøsser og dåbsrør til flag og meget mere.

Brøndum Jeppesen er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere, der landet over tæller flere end 400 medlemmer. Dermed tilbyder vi også vore kunder en landsdækkende bytteservice, der giver stor tryghed i købet.

Guld & Sølv Design ApS er et familiedrevet firma, som har leveret smykker til forbrugerne i hele Norden siden 1981. De besøger hvert år messer rundt i hele verden for at håndplukke de smarteste og mest trendy smykker.

Nordahl Andersen er Nordens førende leverandør af børnesmykker og dåbsgaver. Siden 2014 har Nordahl Andersen lanceret en smykkekollektion under eget navn: Nordahl Jewellery – en serie af modesmykker i sølv til damer.

Vi udvælger kun smykker af høj kvalitet. Men skulle uheldet være ude, så du får beskadiget et kært smykke, vil du altid kunne få det repareret hos Brøndum Jeppesen. Vi har tre faguddannede guldsmede tilknyttet forretningen.

VI FORHANDLER

 

 

Vi føre følgende smykke mærker:

 

 

Nordahl Andersen- logo

                                

                                  

  Rabinovich  

 

 Guld og sølv design