En synsundersøgelse hos Brøndum Jeppesen udføres kun af autoriserede optometrister.

Du kan bestille tid til synsprøve her.

Akkurat som resten af din krop er dit syn i evig forandring. Derfor er det en god idé at få synet undersøgt ca. hvert 2. år. Ofte skal din styrke korrigeres, så dine øjne igen får optimale arbejdsbetingelser, og du oplever lidt mere af verden omkring dig.

En synsundersøgelse hos NYT SYN Thisted begynder med en indledende grundig samtale om dit syn og din dagligdag. Samtalen giver et godt udgangspunkt for selve synsundersøgelsen, som omfatter ikke mindre end 21 forskellige målinger, som optikeren tilpasser efter behov.

Indledningsvis undersøger vi for skelen, dobbeltsyn, øjets mobilitet, pupilrekfleks, dybdesyn (3D syn) og farvesyn. Hvis der er mistanke om samsynsproblemer vil vi gennemføre en samsynsundersøgelse.

Det sker alt sammen ved hjælp af branchens mest avancerede optiske teknologi – og på basis af vore uddannelser og vores erfaring.

For dig betyder det, at du får glas, som passer 100 pct. til dit syn, og som tager højde for selv den allermindste afvigelse i hvert enkelt øjes profil. Måleresultaterne er grundlaget for brilleglasset i.Scription – et brilleglas som ikke bare giver dig et skarpere og mere kontrastfyldt syn, men også et bedre nattesyn.

Med udgangspunkt i den indledende samtale og resultaterne fra synsundersøgelsen vil optikeren vurdere, om der eventuelt er grundlag for en henvisning til en øjenlæge.

OPTIKERJOURNAL
Hos NYT SYN Thisted fører vi journal over dit syn. Journalen indeholder alle relevante oplysninger fra den indledende samtale, resultaterne fra synsundersøgelsens forskellige målinger samt eventuel trykmåling.

Synsundersøgelsen hos NYT SYN Thisted er altså grundig – og den varer typisk en times tid.